REGIONMÖTE I BERLIN 2006
 

På tyska säger man att ”Wer ’mal eine Reise macht hat etwas zu erzählen”.

Och det stämmer ju sannerligen in på oss Sweor som for till Berlin på regionmöte i oktober. Tänk vad många resor vi har gjort. Tänk vad mycket vi har att berätta för varandra.

Till Berlin kom det Sweor från 43 SWEA avdelningar i världen. Där samlades vi alla med vårt vetande och med vårt kunnande. En Swea kan man fråga om bästa brödet i Milano och i Dubai. En Swea kan man fråga om skolsystemen i Zurich och i Spanien. En Swea kan man fråga om hur man bäst hanterar den lokala myndigheten i det land man skall flytta till. Tänk att allt detta vetande, mina damer, är en medlemsförmån i SWEA!

För första gången var vi tre regionordförande i Europa som gemensamt hälsade välkomna till Regionmöte i Europa. Det bjöds på utflykter och ambassadbesök. Goda middagar och ”Marlene Dietrich”. Och gavs tillfällen till möten, möten och möten. De formella mötena och även de informella mötena. Och det är ju just detta som är så viktigt i SWEA, mötena och nätverket.

Tack alla ni som var med och gjorde dessa Berlindagar så varma och minnesrika. Särskilt tack naturligtvis till Berlinflickorna som stod värdar för arrangemanget. Ni var fullkomligt strålande!

Monica Hallworth, Regionordförande SWEA MEMA

 

Regionmöte 2006
VEMA - MEMA - OEMA

Berlin

Fotograf: Kerstin Alm
(SWEA Los Angeles)

 

Alla foton finns att köpa
på Shutterfly

AA_Alm